Välj en sida

Helt klart bäst inom bygg i Kalmar

Nu när vi skulle leta upp vilka som var bäst inom bygg i Kalmar kom Svensk Entreprenad upp som förstaval. Eftersom vi skulle bygga nytt hus kändes det viktigare än någonsin att få hjälp av proffs, någon som verkligen kan sitt jobb. Just inom bygg kan det vara svårt att veta vilken firma man ska välja, i Kalmar finns det så otroligt många. Vi hade hört väldigt gott om Svensk Entreprenad så det kändes som ett klockrent val, vilket det också var.

 

Vårt drömhus blev till verklighet

Tillsammans med Svensk Entreprenad skapade vi förra året vårt drömhus. Eller egentligen blev det bättre än vad vi i vår vildaste fantasi egentligen kunnat tänka oss. En firma i Kalmar som ägnar sig åt bygg och entreprenad av allra högsta klass. Vi hade ett fantastiskt bra samarbete med anställda från deras företag och allting gick helt enligt plan till punkt och pricka. Det märktes att alla anställda var välutbildade och erfarna, fullt lämpade för uppgifterna de blivit tilldelade.

 

Att leverera på bestämd tid

För oss var det oerhört viktigt att allting skulle vara färdigt vid vårt bestämda datum då vi inte ville stå utan bostad. Bygg och entreprenad är en bransch där man är väldigt beroende av varandra för att processen ska kunna flyta på som bestämt. För oss var det aldrig några konstigheter utan vi kunde flytta in vid bestämt datum i ett alldeles nybyggt och nyckelfärdigt hus. Vi är verkligen så himla nöjda med Svensk Entreprenad, ett fantastiskt företag som kan sin sak.

 

Svensk Entreprenad i Kalmar kan allt inom bygg

Vi vill faktiskt påstå det, att Svensk Entreprenad i Kalmar kan allt och lite till inom bygg. Det går inte föreställa sig att det arbete de gjort faktiskt är verklighet. Vårt hus står nu klart och det till ett väldigt förmånligt pris, byggt av oerhört erfarna, skickliga och sakkunniga hantverkare.