Välj en sida

Fastighetsmäklare Växjö

När vi skulle sälja vårt hus och var på jakt efter en fastighetsmäklare i Växjö föll vårt val på Mäklare Bergstrand, ett val vi inte ångrar en sekund. Idag finns det mängder av olika byråer som säljer fastigheter och det kan kännas som en ren djungel. När vi bokade in ett möte med vår fastighetsmäklare på Bergstrands i Växjö kändes det rätt från första stund. Det kändes att det fanns både engagemang, kunskap och erfarenhet under ett och samma tak.

 

Våra bästa tips

Att välja fastighetsmäklare i Växjö är precis som i övriga städer, inget lätt val. Därför har vi valt att dela med oss av våra bästa tips när det kommer till just detta då vi själva hade önskat att vi hade haft en sån lista när vi skulle sälja vårt hus.

 

  • Vi valde en lagom stor fastighetsmäklare för att få äkta personlig service. Genom en tät dialog med vår mäklare var det aldrig några oklarheter utan allting flöt på väldigt smidigt. Att kunna ha tight kontakt med byrån var viktigt för både oss och dom, då visste vi precis hur vi skulle gå tillväga från planering av försäljning till att huset var sålt.
  • Även om vårt hus var ett av de dyrare som sålts i vår stad ville vi inte använda oss av stans mest kända mäklare, vilket kanske folk lite ifrågasatte. För oss handlar det inte om sånt utan att få bästa service och givetvis få så mycket som möjligt för vårt objekt.
  • Mäklare Bergstrand i Växjö hade den fastighetsmäklare vi var på jakt efter och teamet runt om var helt fantastiskt. Ett team som bestod av en assistent, en stylist och en fotograf där alla gjorde ett helt fantastiskt jobb. Detta skedde på exakt överenskomna tider och processen kunde slutföras helt enligt plan.

 

Avslutande tips för dig som ska välja fastighetsmäklare i Växjö

Alla vill såklart ha så mycket betalt som möjligt för sin fastighet, annars vore det konstigt. Vi var däremot överens med byrån från dag 1 att det inte är någon mening att lägga ut priset till något överpris. Detta dels för att vi skulle nå en mindre målgrupp men även för att chansen för en lite hetsigare budgivning skulle minska. Vi la därför ut objektet till ett rimligt pris för att kunna nå en bred målgrupp och trigga igång en ordentlig budgivning mellan flera parter. Ett tips vi verkligen tycker ni ska ta med er och ha i åtanke. Både vi och vår fastighetsmäklare tror att detta var en av anledningarna till att vi kunde maxa vårt pris och att vårt hus blev ett av de mest populära på marknaden i Växjö.