Välj en sida

Plåtslageri

Om vi på Nordprofil som plåtslageri får säga vårt om plåt skulle vi säga – det finns inget annat så hållbart byggmaterial. Med det sagt så borde det vara ditt självklara val när du ska byta tak eller fasad framöver. Inte nog med att materialet har otrolig livslängd så är det faktiskt det ett av få material som kan återvinnas in i minsta detalj, ja till 100 procent. Som erfaret plåtslageri har vi sett att taken som håller är just plåttak.

 

Ett plåtslageri som tillverkar för längsta livslängd

Att välja produkter som tillverkats i ett plåtslageri är alltid en bra idé. Kolla bara runt på de kyrkor, ladugårdar och äldre byggnader som finns sen 1800-talet. Där är majoriteten tillverkade av plåt och har under alla år stått pall för att skydda fastigheterna från vädrets makter. Det är ingen slump att dessa byggnader är gjorda av just plåt och därmed stått ut år efter år utan minsta åkomma.

 

Med miljön i åtanke

För oss på Nordprofil är miljön en otroligt viktig del i vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att göra goda miljöval och värna för en grönare värld. Att få välja material från vårt plåtslageri är en klockren idé eftersom plåt är en av få material som går att återvinna fullt ut. En stor vinst för vår miljö. Eftersom det inte krävs något särskilt underhåll behövs inte heller kemiska produkter för rengöring, något som också är fördelaktigt ur ett miljöperspektiv.

 

Handla billigt från ditt lokala plåtslageri

Det finns många stora vinster med att köpa profiler i plåt. Nog för att det är i princip underhållsfritt så är det otroligt slagkraftigt och går att få nästan i vilket kulör som helst. Besök oss i vårt plåtslageri så kan vi tillsammans plocka fram rätt produkt till dig, till rätt pris. Det ska vara enkelt och smidigt att vara kund hos oss.