Välj en sida

Har du en tomt, eller funderar på att köpa en för att bygga ditt drömhus? I Göteborg finner du en av Sveriges bästa hustillverkare av HM-hus. Att bygga sitt drömhus ska inte behöva kosta en förmögenhet, hos oss hittar du överraskande låga priser. Att ta hjälp av ett företag som är professionella hustillverkare är såklart det bästa du kan göra när du ska bygga ett nytt hus.

Personlig service

Du kanske har en idé eller en skiss på hur du vill att ditt hus ska se ut. Om du har en tomt sedan innan eller planerar att köpa en spelar oss ingen roll. Hos oss får du träffa hustillverkare och arkitekter på vårt kontor i Göteborg där vi tillsammans gör en konkret plan för ditt husbygge. Du som kund är hela tiden med i byggprocessen, hur mycket eller lite du vill ta del av bestämmer du själv. Det viktiga är att du som kund känner att du är en del av det hela och att allting blir enligt dina önskemål.

Hantverkare att lita på

Vi har jobbat som hustillverkare i många år och har ryggsäckar fullpackade med erfarenhet och kunskap. Samtliga i vårt personalteam känner varandra väl och litar på varann till 100%, det har gjort att vi tillsammans är ett starkt och hållbart team.

Med fokus på miljön

Vi håller schyssta priser på våra hus och det kan vi göra för att vi inte har några onödiga leveransvägar/fraktvägar av byggmaterial och inte heller något stort lager eller någon fabrik som kostar oss en massa pengar. Istället levererar vi byggmaterialet direkt hem till dig när det är dags att bygga. Våra hustillverkare jobbar utanför Göteborg, runt Uddevalla till Kungsbacka och jobbar endast med lokala leverantörer.

Hustillverkare av HM-hus

Har du bestämt dig för att anlita hustillverkare för att få dina drömmar om ditt drömhus till verklighet, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på HM-hus i Göteborg.