Välj en sida

Är du på jakt efter hyreslägenhet i folkkära Broaryd? Vi har mängder med bostäder för uthyrning och kan erbjuda dig allt ifrån rymliga ettor till maffiga femmor. AB Gislavedshus har sedan många år tillbaka arbetat med hyreslägenheter i Broaryd med omnejd vilket gör att vi har järnkoll på både priser och områden.  

 

Ansökan om bostad

Du som ansöker om en hyreslägenhet genom oss på AB Gislavedshus behöver vara 18 år fyllda. Ansökningen kan du göra genom att kontakta vår uthyrningsavdelning via telefon och/eller kika in på vår hemsida och registrera dig som sökande av hyreslägenhet. 

 

 

Kriterier att uppfylla

Vi är väldigt måna om att våra hyresgäster ska vara världens bästa hyresgäster. För att vara just det så krävs det såklart att både regler följs och att kriterier uppnås. Innan en hyresgäst blir tilldelad sin hyreslägenhet gör vi olika kontroller för att försäkra oss om att allting står rätt till. Bland annat så tas en kreditupplysning, vi kollar igenom hur du skött dig tidigare i boende (bl.a. störningar och ekonomi), vi kollar din inkomst, arbetsgivare och eventuella betalningsanmärkningar. Allt detta görs såklart i all välmening.  

 

Smidig tilldelning

Våra tillgängliga bostäder publiceras på vår hemsida och där finns dem tillgängliga dygnet runt för dig som vill hålla dig uppdaterad kring det senaste. Nya bostäder kommer upp regelbundet och anmälan om intresse av en viss bostad sker även den genom vår hemsida. Du kommer, tillsammans med flera spekulanter få erbjudanden skickade till dig när nya intressanta hyreslägenheter blir tillgängliga i Broaryd. I samma utskick finns då även ett datum när du senast måste bestämt dig om du vill ha lägenheten eller inte.  

 

Hyreslägenhet – en trygghetsbostad

Att hyra en lägenhet är ett säkert kort. Går någonting sönder eller händer i lägenheten får du hjälp av din hyresvärd. AB Gislavedshus hjälper dig gärna att hitta din drömlägenhet i Broaryd.  

Hyreslägenheter – Broaryd

Läs fler inlägg >>