Maskinreparation stålmekaniska

 

Maskinreparation stålmekaniska 

Karlskrona Stålmekaniska vänder sig till dig som behöver hjälp med allt inom maskinreparationer och maskinservice i Karlskrona, Blekinge och sydöstra Småland. I Stålmekaniska stora verkstad kan vi genomföra maskinreparationer i stor som liten omfattning. Du som kund bestämmer med andra ord i vilken utsträckning du vill ha hjälp av oss.  

 

Allt ifrån mindre till stora maskinreparationer 

Med en stor och välutvecklad verkstad kan Stålmekaniska erbjuda maskinreparationer för alla. Vi har allt som behövs för att kunna utföra reparationer som handlar om små små detaljer till stora monster till maskiner. Samtliga svetsarbeten vi utför är kvalificerade arbeten som vi kan utföra på ett praktiskt sätt med goda lyftmöjligheter på stora ytor. Inget jobb är förstort eller för litet för oss.  

 

Kunskap och kvalitét 

I vår verksamhet är goda svetskunskaper är en grundpelare. Tillsammans med engagemang, erfarenhet och flexibilitet hjälper vår personal dig på bästa sätt. Stålmekaniska står för trygghet, kvalitet och noggrannhet, våra medarbetare, som varit aktiva inom branschen i många år utför alla maskinreparationer och övriga uppdrag utefter dina önskemål.  

 

100 procent i alla uppdrag – 100 procent nöjd kund 

Stålmekaniska vill alltid göra dig som kund 100 procent nöjd. Vare sig det gäller en maskinreparation, service, kundbemötande eller svets-ståljobb. Vi värnar om vår kundkrets och vill alltid att våra kunder, nya som gamla, ska bli återkommande och nöjda kunder.  

 

 

Kontakta Stålmekaniska – så hjälper vi dig med din maskinreparation 

Är det dags för reparation i stor som liten utsträckning? Har du frågor eller funderingar? Med utgångspunkt i Karlskrona utför Stålmekaniska kvalificerade maskinreparationer åt dig och ditt företag. Kontakta oss snabbt och enkelt via vårt formulär på vår hemsida där du kan skicka ett meddalnde gällande ditt ärande till oss. Det går också bra att ta kontakt med oss via telefon, då får du direkt prata med vår yrkeskunniga och serviceinriktade personal.

maskinreperation Stålmekaninska

 

Läs fler inlägg >>