Speglar för bygga upp rätt design

Kan speglar utgöra en bättre design i hemmet?

Genom att dekorera hemmet i Göteborg med en rund spegel kan du enkelt skapa en ny spännande rymd och känsla i näst intill vilket rum som helst. Allt fler vågar sig på att inreda med speglar på olika sätt vilket vi tycker är en klockren idé. Valmöjligheterna med såväl en rund spegel som en rektangulär är oändliga. Med andra ord en fantastisk inredningsdetalj, anpassad för alla hem.

 

Skapa något unikt

När du dekorerar en vägg med en rund spegel ger du rummet ett helt nytt liv. Genom dess förmåga att reflektera ljus skapar du en fantastisk rymd i rummet som du inte trodde fanns. Man kan enkelt säga att speglar på något sätt lurar ögat och får en att uppleva saker på ett helt annat sätt. Detta är ett perfekt sätt att ge rummet ett nytt snyggt helhetsintryck.

se flera tips på hur speglar kan förbättra din inredning 

Hur du placerar din spegel allra bäst

Innan du hänger upp en rund spegel i ditt hus i Göteborg bör du tänka på hur du vill att betraktaren ska uppleva rummet. En gigantisk variant vänd mot en öppen yta kan genom reflektioner i spegeln skapa känsla av betydligt mycket större rymd. Ett perfekt alternativ för dig som bor mindre men vill att det ska upplevas större och mer rymligt. Detsamma gäller i mindre och trängre utrymmen där ljuset i sig kan vara ett problem. Här gäller det att rikta den runda spegeln mot en ljuskälla, till exempel inomhusbelysning eller ett fönster. Reflektionen kommer ge en effekt där vi återigen lurar ögat och rummet upplevs ljusare och därmed större.

 

Köp en snygg rund spegel hos Gunnars Glas i Göteborg

Hos oss på Gunnars Glas i Göteborg kan du designa din egen runda spegel. Här väljer du både form, storlek och ram på egen hand. Ett perfekt sätt att sätt din egen prägel på din inredning och skapa något alldeles unikt.