Välj en sida

I jakt på sitt drömhus kan man behöva experthjälp på vägen. HM-hus i Göteborg bygger småhus, klassiska hus, designhus, moderna hus, New England-hus och skärgårdshus helt enligt dina önskemål. HM-hus har byggt med arkitektvillkor sedan 1979 och har enorm kunskap och erfarenhet inom branschen. Hos oss kan du få tips och inspiration kring hur man bygger alltifrån enklare småhus till maffiga skärgårdshus.

Enligt din önskan

HM-hus har dig som kund i allra största fokus. Du som kund, tillsammans med vår fantastiska personal är de som kommer uppfylla dina drömmar om ett perfekt småhus. Vi tar fram ritningar tillsammans med dig och våra arkitekter på vårt kontor i Göteborg. Där lägger vi även upp en plan kring hur byggandet kommer gå tillväga, så att alla som berörs i byggandet är med på vad som gäller och kommer att ske. Vi hittar skräddarsydda lösningar för alla våra kunder, vare sig det gäller bygge av småhus, designhus etc. Idag finns det inga mönster för hur man ”ska” bygga utan allting är möjligt.

Innan byggstart

Innan vi kan påbörja byggandet av ditt småhus eller liknande så krävs det både bygglov och bygganmälan. Efter man skickat in sin ansökan om bygglov så har kommunen tio veckor på sig att ge dig som ansökare ett svar på du får bygglov eller inte. De tio veckornas svarstid påbörjas när ansökningshandlingar nått kommunen.

Bygg småhus med trygghet

HM-hus i sig är ett kvalitétsstämplat företag av rang. Vi är certifierat av trippel a och UC och samarbetar endast med leverantörer som erhåller certifikat inom sin bransch. Hos oss känner du direkt att ditt småhus är byggt genom ansvar, trygghet och ett gott samarbete. I vår personalstyrka finner du just ett unikt samarbete då personalen sedan lång tid tillbaka jobbat tight tillsammans och litar på varandra till 100%. Bygg ditt småhus tryggt och säkert med HM-hus.