Välj en sida

Styra värmepump

En av anledningarna till varför vi valde CTC vid val av värmepump var för att vi ville kunna styra vår värmepump vi har i huset. Det innebär att vi aldrig behöver oroa oss för att värme eller varmvatten överproduceras och ger oss enorma uppvärmningskostnader i slutet av månaden. Genom att kunna styra vår värmepump via mobilen kan vi känna oss lugna och trygga i att rätt mängd produceras dagligen.

Bli klimatsmart genom mobilen

Idag sköts fler och fler saker via din mobiltelefon, på gott och ont. CTC:s app gällande att kunna styra sin värmepump går definitivt som av de goda sakerna. Du kanske har en sommarstuga långt hemifrån som inte behöver hålla 25 grader rumsvärme under vår och höst när ingen är där. Då kan du enkelt sitta kvar hemma i soffan, ta fram din mobiltelefon, klicka upp vår omtalade app och enkelt justera värmen i ditt sommarhus. Det är ett perfekt sätt att vara snäll mot miljön och se till att inte öka växthuseffekten.

Spara pengar genom att styra din värmepump

Överflöd och överproduktion är väldigt lätt hänt när man inte har den kollen man borde ha. Genom det smarta styrsystemet kan du enkelt justera tillgången på värme och varmvatten i ditt hushåll. När du kan styra din värmepump enligt efterfrågan kan du spara in mycket pengar i längden på uppvärmningskostnader.

CTC:s unika styrsystem

Vi skulle verkligen vilja rekommendera, till och med vilja hylla CTC för deras välutvecklade app för att kunna styra värmepumpen. Du kan framöver enkelt och smidigt gå in på appen du laddat ner till din smartphone, för att sedan därifrån justera gradantalet hemma trots att du kanske befinner dig flera mil därifrån. Genom detta smarta styrsystem kan du även sköta in- och urkopplingar av husets befintliga panna och prioritera både värme- och varmvattenproduktionen.