Välj en sida

I behov av hjälp med svetsning i Karlskrona med omnejd? Karlskrona Stål Mekaniska utför kvalitetssäkra svetsningar och smedskonstruktioner till både privatpersoner och företag i Karlskrona, Blekinge och Sydöstra Småland. För att kunna hjälpa dig i så stor utsträckning som möjligt så tillverkar arbeten i både stål, rostfritt och aluminium.  

 

Skicklig och engagerad personal 

Hos Karlskrona Stål Mekaniska finner du ett personalteam fyllt av energi och hög arbetskapacitet. Med gedigen erfarenhet och högt kunnande kring svetsning utför vår personal både svets- och smideskonstruktioner med högsta leveranssäkerhet inom bygg och industri. Det är även tack vare väldigt skickliga medarbetare som vi även på egenhand kan tillverka arbeten i både stål, rostfritt och aluminium utefter våra kunders önskemål.  

 

Certifiering och kvalitét 

Sedan många år tillbaka innehar Karlskrona Stål Mekaniska ett certifikat enligt EN 1090-1 samt ISO 3834-3. Det är ett certifikat som står för att samtliga färdigställda arbeten inom svetsning och smide håller högsta kvalitét och leveranssäkerhet.  

 

Skräddarsydda lösningar inom svetsning 

Eftersom vi utför allt från mindre reparationer till hela smiden i olika entreprenader krävs det flexibilitet från vår sida. Genom att skapa skräddasydda lösningar utefter varje kunds behov och önskemål kan vi vända oss till en större målgrupp. Både svetsningar och smideskonstruktioner går att lösa helt och hållet efter dina önskemål, det gör vi på ett snabbt och smidigt sätt i vår verkstad i Karlskrona. 

 

Kontakta oss – så hjälper vi dig! 

Har du några frågor eller funderingar kring svetsning, smiden eller Karlskrona Stål Mekaniska som företag? Välkommen att ta kontakt med oss så svarar vi mer än gärna på dina frågor. Vi jobbar dagligen för att göra våra kunder hundra procent nöjda och bli återkommande kunder. Vi ser framemot att höra från dig och få hitta den mest optimala lösningen för just dina behov och önskemål.  

svetsning i karlskrona

Läs fler inlägg >>